keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Kuvia

Päivät menee täällä valehtelematta pikavauhtia ja koska ne ovat täynnä aamusta iltaan, niin aina noin klo 8-9pm kun olen laittanut lapset nukkumaan, olen itsekin sen verran väsynyt, että kaadun vain sänkyyn paljoa unia näkemättä. Odottelen tosin millon alan unelmoida englanniksi, viime yönä lupaavasti kuvittelin jo näitä jättiläisfarmari-autoja, joiden ajamista odotan innostuneella kauhulla ja joita on jokaisella (muita ei laisinkaan) sekä cowboyta. Kyllä se siitä lähtee! :-)

Kirjoittelen teille seuraavina päivinä lisää kuulumisia, pääasiassa perheen kanssa olen nyt aikaa viettänyt lapsista huolehtien. Leikkikentät, porealtaat, lautapelit, leipomiset, askartelut, vesisateessa hyppimiset jne alkavat tulla tutuiksi. Ruokapuoli on pääosin terveellistä, mutta olen jo nauttinut niin suomalaisia omatekemiä kauralastuja mangon kera, kuin ihanaa BBQ-lohta vaahterasiirapilla kuorrutettuna, jauhoista jääteetä sekä OMENAPÄÄRYNÄÄ. Pakko oli mainita ;-)

Laittelen tähän postaukseen vain kuvia, nehän tunnetusti kertovat eniten. Nauttikaa niistä, kirjoitettua tekstiä seuraa lähitulevaisuudessa.


Toronton kansainvälisen kentän palikka-taidetta


Luulin koko ajan laskeutuvani Vancouverin kentälle, mutta näköjään minut olikin kaapattu Suomeen!


Näkymää kotiportaalta, nuo vuoret ovat aika breathtaking näky, voin taata!


On aina ihanaa tietää olevansa odotettu, vaikka olisikin vielä vähän vieras (mutta kolmen aterian jälkeen on kuulema osa perhettä, eli sitä taidan kohta jo olla..!)


Loppukevennykseksi kuva ensimmäisestä kauralastu-erästä, tuossa vaiheessa ei vielä oltu tajuttu, että uunin asteet ovat Fahrenheiteja. 93C ei taida ihan riittää paistamiseen.. Seuraava satsi olikin sitten normaalia tasoa ;-)


Nyt hyvää yötä ja kauniita, toivottavasti monikielisiä unia! Niin, ja lämpöistä syyskuuta!

1 kommentti:

  1. Awwws! Ihania kuvia, en voi uskoa, että oot siellä! Pidä hauskaa mussunen ja lisää pian uusia kuvia ja juttuja! Ja äitiltä paljon terveisiä!

    VastaaPoista