sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Reissua - Amerikka osa 2

Tää kirjoittelu on ollut taas aika jäissä, sillä jotenkin on pitänyt saada elämä takasin raiteilleen tyttöjen lähdön jälkeen. Helppoa se ei ole ollut (varsinkin eka viikko meni aika sumussa), mutta onneksi oon ollut tosi kiireinen. On ollut musikaalia, konserttia, Vancouverissa Svenjan moikkaamista, kävelylenkkejä, carpartyja, kahvittelua, leffojaleffoja ja taas leffoja sekä huomenna alkavien reissujen loppusuunnittelua.

Perjantaina siis alkoi kauan odotettu SPRING BREAK ja oon kyllä niiiiin ilonen! Varsinkin kulunut viikko oli aika raskas, kun tyttäreni oli viruksen takia kotosalla, päivät meni hänen viihdyttämiseen. Nyt on kuitenkin perhe lähtenyt jo risteilemään Meksikoon ja minä olen talo-ja gerbiilivahtina, ainakin hetken.

Maanantai-aamuna kello 5am lennän nimittäin Bellinghamista New Orleansiin elämään viikon yliopistoelämää ystäväni Maijan opastuksella. Sieltä suuntaan (yksin!) Vegasiin - tarkoitus ei kuitenkaan ole voittaa miljoonia kasinolla tai päästä pikanaimisiin, vaan käydä ihailemassa Grand Canyonia, can't wait! Gambling capitalista lennän vielä San Franciscoon, jossa tapaan ystäväni Laran ja ihastellaan kaupunkia muutama päivä ennen kotiintuloa. Ja Bon Jovin konserttia host-äidin kanssa! '
Sitten onkin pian jo huhtikuu, eli virallisesti kevät! Hirmu nopeasti tää aika kyllä menee, toistan sitä joka postauksessa, mutta en voi ymmärtää.. Muutama vaivainen kuukausi jälellä, alettiin ystäväni Elinan kanssa jo laskea päiviä siihen kun nähdään Washington DC:n kentällä (sillon räjähtää!). Reilu 120 päivää taisi olla laskutoimitusten lopputulos.

Ei muuten ollut ihan paha sääennuste taaskaan Jenkki-oleskelulleni, varsinkin tuolla Louisianassa pitäisi olla melkeinpä +25C koko viikon, sitä odotellessa! :-) Tiedossa alligaattoreita, biitsiä, outlet malleja, risteilyä Mississipillä jne jne.

Oli muuten hieman jännät paikat, kun tyttö, joka lupasi ajaa minut lentokentälle, eli rajan yli, ilmotti eilen, että hänen passinsa oli vanhentunut eikä tietenkään onnistu sitten. Tässä meni tämä päivä aika kivasti murehtiessa, mitä tehdä, mutta onneksi lopulta yksi ystäväni lupasi hoitaa homman. Tai ainakin tiputtaa rajalle, voisin siitä kävellä yli ja lifta.. siis ottaa taksin kentälle;-) (Kuvittelen iskä sun ilmeen!)
Nähdäänpä siis noin kahden viikon päästä, toivottavasti hieman ruskettuneempana ja paremmassa kunnossa (tällä viikolla ei kerennyt salillekaan :S). Ja lupaan muistaa aurinkorasvan tällä kertaa, etten näytä ihan lobsterilta kuten Losissa rannalle nukahtamisen jälkeen! Miten siitäkin voi olla jo kuukausi, huoh..

Loppuun vielä Hairography-terveiset Francisco-tytöiltä! (Jotka alkoi muuten tänään suunnitella toukokuulle Hawaii-reissua, mmmmm!)



Cultus Lake hair party!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti