maanantai 31. tammikuuta 2011

Dreams are coming true..

En malta ennää pidätellä näitä uutisia, vaan pittää hehkuttaa tulevia reissuja sekä tapahtumia, I'm soooo bumped niinkun ne täällä päin tuppaa sanomaan! Jotenkin en oo hirveästi edes ajatellu näitä matkoja kun on kiirettä pitäny, mut niin se aika lentää, et ne on ihan just edessä.

Eli, ensinäkin LOS ANGELES, enkelten kaupunki on minun, Ellan, Svenjan ja itävaltalaisen ystävämme Laran armoilla 10.-14.2. Eräs täkäläinen ystävämme ajaa meidät kentälle, josta sitten suihkautetaan Losiin, käydään katsastamassa niin Walk of Famet kuin Universal Studiotkin. Disneyland jää tällä kertaa väliin ajan- ja rahanpuutteen takia, mutta aattelin, että jos sitä kerkeäis siinä edustalla vaikka poseeraamaan :-) Ja huhhuu, osittain ystävänpäivähumuakin kerkeän nähdä Jenkkilän malliin, mitenköhän lie vaaleanpunaisia sydämiä joka kadunkulmassa?


"But if you get to California
Save a piece of gold for me" ; Michael Buble - Hollywood


Sitten seuraava iloinen asia on Hillsong Unitedin konsertti 23.2. Abbotsfordissa! En vielä tiedä mistä nappasen seuraa, mutta ei se nyt haittaa jos joudun siellä itekseni olemaan. Kyseessä on siis kristillistä musiikkia soittava bändi, omassa genressään äärimmäisen suosittu sekä tunnettu. Olin aika järkyttynyt, että näille kulmille saapuvat, kiertävät nimittäin yleensä pikemminkin sellaisia paikkoja kuin New York tai Kalifornia. Mutta en valita!

Hillsong - From The Inside Out

Spring Break (hiihtolomaksi en sitä hyvällä tahollakaan voi kutsua, kun ei täällä oo ees tammikuussa lunta) koittaa maaliskuun puolessavälissä ja noiksi kahdeksi viikoksi onkin jo hurjasti suunnitelmia. Ensin lennän 14. päivä NEW ORLEANSIIN moikkaamaan Maija-ystävääni viikoksi, josta suuntaan 21.3. LAS VEGASIIN tuhlaam.. siis käyttämään viisaasti rahani esimerkiksi Grand Canyon-reissuun. Tarkoituksena olisi Vegasissa treffata Lara ja sieltä sitten pari päivää kaupunkia katsottuamme matkustaa vielä SAN FRANCISCOON. Meidät kuitenkin pittää laittaa Vegasin seikkailujen jälkee Alcatraziin, niin..


New Orleans should be aware of the two blondes who are gonna dominate the city soon!


Las Vegas is waiting for us!


Beautiful San Francisco is one of our destinations in 1,5 months

Siinä sitä menneekin tässä pari kuukautta kun nuo reissut on käynyt ja sitten toipuu niistä. Pääsiäisen viiden päivän lomalle oon jo miettinyt BC kierrosta, eli ihan täällä Kanadassa pysyttelisin. Banff, Jasper, Edmonton.. Olisihan noita kohteita.

AI NIIN! Tosiaan suunnitelmahan on kesällä se, että heinäkuun puolessavälissä lennän Seattlesta Washington DC:hin ystäväni Elinan huomaan pariksi viikoksi, kävästään ainakin New Yorkissa ja tittidiii.. (nyt voin jo kertoa, kun on liputkin maksettu) 3.8.2011 olen takaisin Helsingissä! Voitte siis merkata kalenteriinne jo, odotan autokulkuetta kentälle ;-) No ei, mutta löysin erittäin halvan tarjouksen niin se ratkaisi sitten aika helposti, millon suuntaan takaisin kotimaan kamaralle. Vähän aikaa pitää täällä kuitenkin vielä pysytellä ja ottaa kaikki irti siitä, mitä Pohjois-Amerikalla on tarjottavana!



I love it here but I miss this view, too! From our dock in Hirvensalmi

EDIT! Katsoinkin tarkemmin paluulippuani Suomeen ja olin hieman edella aikaani. 2.8. lahtee siis lentoni DC:sta, mutta perilla Helsingissa se on vasta kolmannen paivan puolella, iltapaivalla tarkkaan ottaen. Etta ihan vaan tiedoksi, ossaatte varautua :-)

7 kommenttia:

  1. mun mummi asuu hirvensalmella! Oli pakko tulla kertomaan :D

    VastaaPoista
  2. ui vitsit mimmi miten siistiä! kaikki mahtavat kaupungit kerralla! :) enkä ole edes kateellinen tai mitään... nauti!

    VastaaPoista
  3. Piiiikkasen ihanalle kuulostaa reissut, en oo yhtään kade!! :p
    Mut onneks sentään tuut Suomeen takas jo noiiiiin ajoissa!! <3
    -Emilia

    VastaaPoista
  4. Oi vau Janiika, kylla mualima on pieni! :) Tekis mieli kysella lisaa, mut en ehka tassa viiti. Asuuko han ihan kirkonkylalla vai jossain kauempana?

    Elsinen, nooh, pittaahan sita vahan repasta ja reissata nyt kun nain hyva mahollisuus on ;) Ja kiitos, aion kylla nauttia sydameni kyllyydesta!

    Emilia, ennen kun huomaatkaan niin oon takasin <3

    VastaaPoista
  5. Osta mulle jotain mahdollisimman ällöä valentines dayna ja pistä postiin :D ja käy toki pelaa vegasissa mirage casinolla vähän pokeria ja voita vaikka pari miljoonaa :DD

    Kuulostaa muuten erittäin hauskalta (ja kalliilta) matkasuunnitelmalta ja kyllä kelpais tommonen reissu. :)

    VastaaPoista
  6. Voi ei, melkein alko itkettää ku luin tosta Suomeen palaamisesta! Täällä jo odotetaan <3
    -Kaisu

    VastaaPoista
  7. Saskasein, katsotaan katsotaan mitä tuolta Losista löytyisi ;) Ja kyllähän tuota rahhaa palaa, mutta ollaan sitten Suomessa köyhiä ja kipeitä, nyt ei mietitä sitä!

    Kaisu-muru; voih tuli hirveä ikävä, halit <3!

    VastaaPoista