lauantai 28. elokuuta 2010

Home is where your heart is, tj0!

It's the moment of Goodbyes!

Paljon olisi vielä sanottavaa, mutta pakkaamisten viimeistelyn ja kaiken muun touhun keskeltä laitan vielä lyhyesti kuvat tuliaisista ja kerron tuntemukset.



Suomi-kuvaa kirkastamaan

Gifts:
Ajattelin perhettä lahjoa monipuolisesti ja ilahduttaa erilaisilla tuotteilla. Kirjoiksi valitsin vanhemmille hieman virallisemman tyylisen Suomi-opuksen, joka sisältää huikean kauniita kuvia ja paikkaansa pitävän oloisia tekstejä. Tatun ja Patun This is Finland oli ehdoton vientiartikkeli, mietiskelin, että sitä voisi esimerkiksi lapsille lueskella ilta"saduksi" :-)

Marimekko- brändiä vien myös maailmalle. Paketeista löytyy kokkausta harrastavalle perheelle patakinnas sekä essu ja lapsien lempivärit yhdistävä pyyhe (oranssi+keltainen) onkin jo näkyvillä.

Fazerin erimakuiset suklaat, vähän irtokarkkia, purkkaa ja salmiakkia on myös laukussa odottamassa maistelijoitaan.

Mietin pitkään, mitä haluaisin lapsille antaa vielä erikseen. Päädyin Afrikan Tähteen, sillä vaikka se ei suomalaiselta kuulostakaan, on se kuitenkin sitä. En halunnut viedä mitään krääsää, enkä koriste-esineitä vaan jotain käyttökelpoista, jonka parissa voisimme yhdessä puuhailla lasten kanssa. Aika näyttää, miten hyvin siinä onnistumme!

Tuntemukset:
Itkettää ja naurattaa yhtä aikaa.

Varsinkin kulunut viikko on ollut henkisesti todella raskas, pahin hetki oli ehkäpä eilen kun ystäville junan ikkunasta vilkuttaessa tajusi, että FOR REAL, olen lähdössä ja että nähdään vasta vuoden päästä. Mutta toisaalta, stressaantuneena ja suruissani päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja ymmärtää sekä hyväksyä valintani seuraukset. Tämä on sitä, mitä olen niin pitkään halunnut ja odottanut, tämä on jotain niin arvokasta, etten edes vielä
ymmärrä.
Ikävä vain on hinta, joka on maksettava.

Seuraavien sanojen kautta haluan sanoa heipat hetkeksi, seuraavan kerran kuulumiset kerrotaankin rapakon takaa!

"I went coast to coast, and from star to star
That's how you learn, just who you are

Home is where your heart is
Find where you belong, start to take control, show a little soul
Then you feel who you are"

The Sounds - Home is where your heart is


1 kommentti: