lauantai 25. joulukuuta 2010

Merry Christmas!

Meidän perhe saapui juuri Vancouverista ja nyt, jouluaaton ja -päivän välistä yötä elettäessä, halusin toivottaa teille vielä kerran hyvät joulut. Ite valmistelen pari viimestä lahjaa perheelle (ei yhtään myöhempään voi jättää..) ennen kuin kerkeän nukahtaa muutamaksi tunniksi - sitten lapset tulevatkin jo kiskomaan hereille. Täällähän tosiaan virallisesti joulu on vasta joulupäivänä ja aamulla avataan lahjat. Sen jälkeen olisi tarkoitus miun keitellä riisipuurot ja piilottaa manteli, sen löytäjälle jotain hyvää ehkä tiedossa.. Illalla keräännytään sitten meidän perhe, isovanhemmat sekä hostäidin siskon perhe meille syömään kalkkuna-ateriaa, yammyyyy!

Tunnelmallista joulua ja kuten osalle teistä jo totesin, tuossa kuvan asustuksessa ei ole mittään outoa, traditionaalinen kanadalainen jouluasu, so proud of it!


MERRY CHRISTMAS!

PS, Ai niin ja täällä ei kyllä ajatella laulun sanoin: "Jos jouluna ei ole lunta, voiko joulupukki tullakaan?" vaan ulkokuistille jätettiin keksit pukille sekä porkkanat poroille. Mutta tehkää silti lumienkelit ja lumiukot miunkin "muistoksi", täällä luvattu joulupäivälle eli huomiselle vettä, vettä sekä sadetta ja +11C, jippiii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti